Gyakran ismételt kérdések

A termék ára bruttó 99 900 Ft. Ez a fizetendő végösszeg.

Az országos házhoz-szállítás díja bruttó 7990 Ft. (1 db rendelése esetén, több darab vásárlása esetén a szállítási díj automatikusan kalkulálódik a rendelés során. Több darab vásárlása esetén a szállítási egységár kedvezőbb. 2 db esetén 14500 Ft, 3 vagy több db vásárlása esetén 18500 Ft a házhoz-szállítás díja.)

1: Házhoz-szállítás futárszolgálaton keresztül és ez esetben biztonságos online bankkártyás fizetés vagy készpénzes utánvétes fizetési lehetőség a futárnál.

   Az utánvétes fizetési opció választása többlet költséget nem jelent a vásárlás során.

   A futár a szállítás napján felveszi veled a kapcsolatot a rendelés során megadott telefonszámon és egyeztet veled egy szállítási időpontot, ha valamiért nem tudtok aznap időpontot egyeztetni a következő munkanap díjmentesen újból megkísérli a szállítást, összesen 3 alkalommal.

2: Személyes átvételi lehetőség és ez esetben biztonságos online bankkártyás fizetés vagy készpénzes utánvétes fizetési lehetőség a helyszínen. A terméket a kiállított számlán szereplő telephelyünkön tudod személyesen átvenni; Komárom-Esztergom megyében Dad településen. Tatabánya mellett kb 12km-re, Győrből és Budapestről könnyen megközelíthető az M1-s autópályán.

Rendelés után telefonos egyeztetést követően hétfőtől-vasárnapig van lehetőséged a terméket átvenni.

faq-mini-barion

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Webáruházunk saját raktárkészlettel rendelkezik és a weboldal folyamatos aktualizálása miatt, ha tudsz rendelni, akkor biztos hogy van raktáron és foglalva lett részedre a készletből.

A házhoz-szállítás 2 munkanap, minden nap 14 óráig leadott rendelés esetén. A futárszolgálat által okozott késés miatt mi nem tudunk felelősséget vállalni így a tényleges szállítás 2-5 munkanap is lehet, de idáig az összes leadott rendelés időben megérkezett.

A termék gyárilag előírt elérhető munkamagassága 5 méter. Ez az a munkamagasság amit biztonsággal és korláttal el-lehet érni. Példa: az állvány fizikai magassága 4m, a padlózat 3m-re kerül, ebben az esetben a felhasználó 3m-n áll, van 1m biztonsági korlát és az elérhető magasság amit munkamagasságnak hívunk 5m.

Több száz eladott termék és a vásárlói visszajelzések a garancia a termékre és a használhatóságra. A termék ÉMI engedéllyel és alkalmazástechnikai bizonyítvánnyal, valamint 1 év gyártói garanciával rendelkezik így minden adott a biztonságos használathoz.

Az állvány nem bővíthető viszont tetszés szerint variálható, felépíthető 2 részletben hogy beltéren is használható legyen, a padlózat 30cm-ként gyakorlatilag fokonként feltehető, szinteltolásnál is használható például lépcsőn és lépcsőházakban. Az integrált görgők az arrébb telepítést segítik, a kezelő egyszerűen megdönti az állványt és a kívánt munkaterületre pozicionálja.

Gyakorlatilag semennyire, kezelt időjárásálló padlózattal és alumínium profilokkal rendelkezik, így nem rozsdásodik és ellen áll az időjárás viszontagságainak.

Személyes átvétel esetén vagy a mindennapi cipelés során fontos a legkisebb csomagméret. Ez 220 x 60 x 20cm. Kisebb személyautóban is könnyen kényelmesen szállítható és a mindennapi munka során könnyen magaddal vihető.

Ez mindig az adott felhasználási helytől és munkaterülettől függ. Értelemszerűen nem egyenletes talajon, vagy magasabb munkák során megfelelően szilárd testhez rögzíteni szükséges, de ez mindig a kezelő adott belátására van bízva. Fal mellett egyszerűen elég kikötni, vagy másik oldalról megfelelően szilárd testtel rögzíteni. A gyári kitámasztó szett egy opcionális vásárlási lehetőség, a 4 darabos ferde kitámasztó-rúd szett-re a megadott elérhetőségeinken kérhetsz árajánlatot. A termék enélkül is biztonsággal és szakszerűen használható, de megfelelően szilárd testhez rögzíteni és a szerelési útmutatóban leírtakat betartani szükséges.

Természetesen igen. Minden rendelés esetén elektronikus számlát állítunk ki, amivel igazolni tudod a termék eredetét, valamint a termék minden engedéllyel rendelkezik a biztonságos használathoz, de természetesen a biztonságos munkavégzésre vonatkozó törvényi előírásokat és a helyi munkavédelmi előírásokat mindig szükséges betartani.

Kérj értesítést emailben: Készleteinket naprakészen frissítjük, így tudjuk garantálni, ha a készlet elérhető és adsz is le rendelést, akkor a termék pár napon belül megérkezzen hozzád. Ha szeretnél azonnali értesítést kapni, amint beérkezett és rendelhető a termék, kattints a lenti gombra. Amint újra elérhető a termék, azonnal értesülni fogsz róla. Általában pár nap.